Uitvoeren marktonderzoek

Hoe datagedreven werkt jouw organisatie al? Weet jij wie jouw meest kansrijke doelgroepen zijn en heb jij goed in kaart waar hun behoeften liggen? Waar liggen jouw voornaamste kansen in de markt? Goed inzicht in deze aspecten is een must voor ondernemingen die succesvol willen zijn.Via ons netwerk heb je alle mogelijkhedenom de best passende oplossing voor jouw vraagstuk te vinden.
https://share.vidyard.com/watch/j2ZpsF5hoMBQSJa796w21x?
Het Marketing Intelligence Network is een netwerkorganisatie waar meer dan 90 onafhankelijke marketing intelligence specialisten zich bij hebben aangesloten. Wij beantwoorden de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van marketing intelligence. Binnen ons netwerk richten wij ons primair op startups en scale ups omdat bij jonge ondernemingen goede inzichten het verschil kunnen maken tussen succes of falen.
De specialisten in ons netwerk werken als zelfstandige of in kleine partnerships. Daarmee zijn ze flexibel, onafhankelijk en begrijpen ze hoe ondernemerschap werkt. Of het nu gaat om grootschalig of kleinschalig marktonderzoek, een data-vraagstuk, het analyseren van trends in de markt of het begeleiden van startups die zelf marktonderzoek willen uitvoeren; op al deze aspecten kun je ons netwerk inzetten.
Door de grootte van ons netwerk heb je verschillende mogelijkheden en kun je vaak al heel laagdrempelig aan inzichten komen. Daarnaast vinden veel specialisten het ook leuk om kennis te delen. En worden ze veelvuldig ingezet als kennispartner of coach bij organisaties die startups begeleiden. Ben je op zoek naar expertise op een bepaald thema? Laat hieronder een bericht achter en ik check dat (geheel vrijblijvend) voor je binnen ons netwerk.

Kennisdeling en inspirerende praktijkvoorbeelden

We delen graag kennis over ons vakgebied. Zo schrijven wij regelmatig interessante blogs over marktonderzoek. En we doen ook al lange tijd zelf onderzoek naar de belangrijkste trends die Nederlandse consumenten beïnvloeden. Al die blogs en inzichten kan je via onderstaande links lezen. Ook delen wij 2 video’s. In de eerste video delen we hoe wij een klant hebben geholpen bij het succesvol introduceren van een nieuw product in de markt en in de tweede video gaan we in op alle mogelijkheden die je met marktonderzoek hebt en wat er komt kijken bij het goed uitvoeren van marktonderzoek.

Hoe marktonderzoek helpt bij succesvolle productlancering (praktijkcase)

Hoe voer je goed marktonderzoek uit?

Neem contact
op

Heb je interesse in een kennismaking? Laat dan hier jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Je kan ons ook bereiken via ewout@mi-network.nl / +31 (0)6 36287443.”