Opleiding / training
MI Online Academy

Wil jij jezelf ontwikkelen op persoonlijk, vakinhoudelijk en / of commercieel vlak? De Marketing Intelligence Online Academy(www.mi-onlineacademy.nl) biedt diverse online cursussen die jou helpen groeien. De cursussen zijn opgezet door mensen met relevante praktijkervaring en laten jou via opdrachten het geleerde direct aan jouw praktijk koppelen. Naast de opdrachten kun je lesmateriaal via video’s bekijken, teksten van de lessen downloaden en wordt je kennis aan het eind getoetst. Jouw opdrachten worden altijd van persoonlijke feedback voorzien.

Er worden steeds meer online cursussen aan het aanbod toegevoegd. Uiteraard houden we jou op de hoogte van nieuwe cursussen wanneer deze beschikbaar zijn.

Wij hechten veel waarde aan interactie met de deelnemers. Niet alleen via evaluaties waarmee wij onze cursussen verbeteren, maar ook om te weten waar jouw behoefte ligt. Waar wil jij jezelf op ontwikkelen? Laat het ons weten en wij gaan – bij voldoende animo – op zoek naar experts die samen met ons een cursus opzetten.

Neem een kijkje op ons opleidingsplatform via:

circles-purple-green