Opleiding en coaching

Het MI Network biedt opleidingen en coaching aan voor iedereen die binnen marketing intelligence wil groeien. Onze opleidingen kenmerken zich door de praktijkgerichte aanpak en flexibiliteit in de mogelijkheden: e-learning, cursussen op locatie of blended learning (een combinatie van beide) zijn allemaal mogelijk. We ontwikkelen eigen cursussen én onze netwerkpartners kunnen via ons platform eigen cursussen aanbieden om hun unieke kennis te delen.

Via ons online platform https://mi-onlineacademy.nl/ bieden wij e-learnings aan op het gebied van marketing intelligence. Het aanbod groeit en laten we ook afhangen van de opleidingsbehoefte van jou! Dus wil jij je ergens in verdiepen en wij bieden dit nog niet aan? Laat het ons weten. Via dit platform kunnen ook netwerkpartners kun kennis delen door middel van e-learnings. Wij helpen met het opzetten van de e-learning zodat de gebruikerservaring optimaal is.

Wij willen starters helpen met een vliegende start van hun carrière om ze zo meer kans te laten maken op een rol als marktonderzoeker bij een mooi bureau. Via de Marketing Intelligence Academy (https://www.marketingintelligenceacademy.nl/)bieden wij de praktijkopleiding marktonderzoek aan. Hiermee kunnen pas afgestudeerden kostenloos een opleiding van 12 weken (blended learning) volgen waar ze worden klaargestoomd voor een rol bij een marktonderzoeksbureau. Verschillende toonaangevende marktonderzoeksbureaus hebben zich inmiddels aangesloten bij dit initiatief. De inhoud van deze training wordt ook ingezet om junior marktonderzoekers op te leiden.

Zoek jij naar richting voor jouw carrière? Echt goed inzicht bij waar je blij van wordt en wat helemaal bij jou past? Onze netwerkpartner Eva van den Heijkant is gecertificeerd coach en biedt leden van het MI Network tegen een scherp tarief coaching op maat aan. Eva heeft ruim 12 jaar ervaring binnen marktonderzoek/insights, zowel aan bureau-als aan klantzijde. Na haar loopbaan als marktonderzoeker volgde ze een geaccrediteerde coachopleiding bij NONONS Trainingen en Opleidingen. Al die kennis brengt ze samen in een gericht coachaanbod op maat, voor iedere marktonderzoeker die richting of verdieping zoekt binnen zijn carrière. Als coach is Eva nieuwsgierig, positief, actief, eerlijk en oplossingsgericht, waardoor je in een gesprek snel tot de kern komt en je altijd naar huis gaat met een nieuw inzicht en een duidelijk plan.
Ga voor meer informatie direct naar:
circles-purple-green