freelance opdrachten

Marketing Intelligence Network heeft een mooi netwerk van freelancers opgebouwd, vanuit verschillende specialismen: kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek, data analytics, data science, (online) marketing en UX. Aansluiten bij ons freelance netwerk is kostenloos en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle opdrachten. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. We werken veel voor marktonderzoeks- en mediabureaus, maar ook opdrachtgevers komen geregeld langs. We vervullen opdrachten voor o.a. de financiële sector, (semi-)overheid, tuinbranche, retail, foto en decoratie, transport en voor de woonsector. Opdrachten zijn meestal interimperiodes, maar geregeld komen er ook specifieke opdrachten langs.

Opdrachtgevers waarderen onze snelheid van schakelen, de vele goede keuzes die wij meestal kunnen bieden en onze overzichtelijke en transparante manier van werken. Daarnaast zijn wij altijd flexibel in de manier waarop wij werken. Of je ons het liefst in een actieve rol hebt of dat je liever alles zelf regelt: wij passen ons aan naar jullie behoefte. Inmiddels bestaat ons netwerk uit ruim 110 freelancers en vervullen wij veruit de meeste opdrachten in een paar dagen.
Ons verdienmodel is een fee op het uurtarief, daar zijn wij altijd transparant over zodat zowel de freelancer als de opdrachtgever precies op de hoogte is van wat wij rekenen. We werken op no cure no pay basis, dus als we niet een geschikte kandidaat leveren, dan brengen wij geen fee in rekening.
Als je een freelance opdracht hebt en ons wil inschakelen, vul dan het contactformulier hieronder in of neem dan contact op met rachel@mi-network.nl. Ben je freelancer en wil je deel uitmaken van ons netwerk? Je kan je aanmelden via ons intakeformulier en dan plannen we een online kennismaking met je in om je goed te leren kennen en je voorkeuren te weten. Bij een wederzijdse klik (en dat is meestal wel zo hebben we gemerkt!), voegen we je graag aan ons netwerk toe.
circles-purple-green

Neem contact
op

Neem gerust contact op bij vragen of wanneer je graag kennis wil maken. We gaan graag na hoe we je kunnen helpen. Je kunt ons via dit contactformulier benaderen of via ewout@mi-network.nl / +31 6 (0)6 36287443.